miercuri, 20 august 2014

Discretia in domeniul angajari videochat


In studio-urile profesionale aceste angajari videochat sunt cat se pot de discrete, deoarece nimeni in afara de
dumneavoastra si studio nu va sti ca veti practica aceasta meserie. Odata cu semnarea contractului de colaborare veti semna si o clauza de confidentialitate, aceasta fiind si legala iar daca va fi incalcata veti avea dreptul sa apelati in instanta pentru nerespectarea termeniilor din contract.

Cele mai importante clauze privind semnarea contractul de colaborare in conformitatea cu normele muncii in vigoare sunt: 
- Clauza in privinta formari profesionale ( sedintele de traing gratuite )
- Clauza in privinta neconcurentei
- Clauza in privinta mobilitatii
- Clauza in privinta confidentialitatii si a discretiei ( daca aceasta clauza va fi incalcata va fi necesar sa se plateaca anumite daune, care vor fi precizate in instanta conform legii ).

De asemenea daca veti alege sa aplicati pentru aceste angajari videochat intr-un studio profesional nu va trebui sa va faceti griji in privinta acestei clauze, deoarece dumneavoastra veti putea sa va desfasurati activitatea in conditii optime si legale de munca. Daca veti alege sa lucrati legal, legea va va putea ajuta in orice problema, iar astfel nu veti risc si nu veti pierde absolut nimic. Aceste angajari videochat va pot ajuta in privinta unei cariere de succes intr-un cadru sigur si legal.

Indiferent de anunt si de oferta refuzati sa lucrati fara contract de munca, pentru ca daca acceptati sa lucrati la negru, nimeni nu va fi responsabil de dumneavoastra si nici legea nu va va putea ajuta cu absolut nimic. Iar astfel veti fi in pericol si veti risca tot timpul, deoarece nu veti fi sigura cu nimic nici cu locul de munca si nici cu salariu stablit de la inceput. Cel mai grav este ca daca veti avea vreo urgenta de mers la spital sau veti suferi un accident studio-ul nu va fi responsabil cu asigurarea, deoarece fara contract de munca legal nu veti putea fi asigurata in nici un fel. Recomandat este daca veti dori sa aplicati la aceste angajari videochat refuzati sa prestati servicii ilegal, pentru siguranta si protectia dumneavoastra. Alegeti sa va angajati intr-un studio profesional unde dumneavoastra si munca pe care o veti presta sa fie respectate iar datele personale sa fie protejate si in siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu