duminică, 22 februarie 2015

Lucruri pe care nu le stii despre un studio de videochat din ConstantaCei mai multi dintre noi avem pareri impartite cand vine vorba de videochat; ba ca ar fi imoral, ba ca, din contra, ar fi un job ca oricare altul. Mai mult decat atat ne si permitem sa judecam toate acele tinere care au acest job,  si le asemenam cu cele mai vechi din bransa, fara sa putem fi mai departe de adevar.
Din punctul meu de vedere acele domnisorae nu sunt cu nimic ma prejos ca noi, sunt doar domnisoare care au gasit alte modalitati de a obtine ce vor. Insa, nu sunt aici pentru a fi avocatul lor, ci pentru a va face cunoscute cateva aspecte pe care, cel mai probabil, nu le stiati despre un studio de videochat.
Sa incepem cu primul, pentru ca pun pariu ca nu stiati ca oricare studio de videochat din Constanta angajeaza in fiecare an mai multe tinere decat orice alta afacere din Constanta. Da, ati citit bine, acest domeniu angajeaza pe banda rulanta, pentru ca au inteles ca daca au mai multe modele vor avea si mai mult profit. Spre deosebire de ceilalti angajatori, care prefera sa aiba mai putini angajati care sa lucreze mai mult, in speranta ca va creste profitul (desi acest lucru se intampla rareori), studiourile de videochat, au mai multe angajate si mai mult profit.
Un alt lucru pe care s-ar putea sa nu stii  despre oricare studio de videochat din Constanta este faptul ca in pondere de 80%, toate sunt reglementate si ofera contracte de munca viabile.
Daca va intrebati cum decurge o zi de lucru pentru un model, este destul de simplu de raspuns, pentru ca ziua are acelasi parcurs ca si pentru un functionar public. Vine la ora stabilita anterior, lucreaza 4,6 sau 8 ore pe zi, apoi pleaca acasa, mai bogata cu cateva sute de lei.
Ceea ce nu stiti despre aceasta bransa este ca orice stdio de videochat din Constanta, are un sediu central bine stabilit, unde lucreaza parte din angajate(managerii, trainerii si parte din modele) si alte sedii mai mici imprastiate prin oras. Se spuna ca cu cat un studio are mai multe sedii cu atat este mai profitabil.
Un alt lucru important la care probabil nu v-ati gandit este faptul ca majoritatea studiourilor sunt pazite zi si noapte. Managerii si proprietarii acestor studiouri sunt constienti de faptul ca perceptia oamenilor poate dauna studioului si modeleleor, drept pentru care acestea sunt mereu pazite de firme de paza si protectie.
Aceste au fost cateva lucruri pe care se prea poate sa nu le fi cunoscut despre aceste studiouri, iar data viitoare cand treci pe langa un studio de videochat din Constanta, aminteste-ti ca este doar un alt sediu al unei firme oarecare, care urmareste bunastarea sa si a angajatelor sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu