marți, 21 aprilie 2015

Locuri de munca in studio videochat in ConstantaIti doresti o masina, o casa, vacante regulate peste tot prin lume, numai ca, momentan, nu lucrezi nicaieri si traiesti pe banii parintilor?
Sunt multe fete care sunt in aceeasi situatie cu tine, doar ca tu ai de ales sa ramai sau sa iesi din aceasta situatie. Cum sa iesi? Stai linistia nu trebuie sa lucrezi 12 ore pe zi pentru un salariu de 1500 de lei, trebuie doar sa ai destul curaj pentru a lucra intr-un studio de videochat in Constanta. Aici vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de alte fete cu experienta care sunt gata sa te ajute atunci cand ai nevoie. Mai mult, remuneratia este mai mult decat consistenta salariul tau incepand de la 1000 de dolari cu posibilitatea de a creste pana la suma tripla.
Da, da, ai citit bine, 3000 de dolari pe luna pentru a purta discutii cu straini de peste hotare. Pentru a alege cu istetime, trimite Cv tau doar la studiourile care au un site de prezentare, care au o adresa notata vizibil pe site si bineinteles cateva prezentari. Ai grija sa nu iaba greseli gramaticale (asta este un indiciu care ar trebui sa-ti dea de inteles ca nu sunt un studio de incredere ci doar de fatada).
Un studio de videochat din Constanta, reglementat trebuie sa aiba cel putin un sediu, cateva camere bine amenajate, curate, ingrijite si mobilate, echipate, de asemenea, cu echipament cat mai performant. Este important sa ai in vedere aceste criterii pentru a nu fi indusa in eroare. Trebui sa cauti locul de munca cel mai avantajos, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lucrezi in conditii precare sau fara contract de munca.
Cu putin noroc gaseti un studio care sa practice bonusurile la angajare dar si cele lunare, in functie de performante. In felul acest te vei imbogati cat ai zice peste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu