duminică, 20 septembrie 2015

De ce un job in videochat?

Piata muncii din Romania este inca in perioada de dezmortire de dupa criza financiara din 2008. Desi au trecut mai bine de 5 ani de atunci, lucrurile se misca inca destul de greu.

Tot mai multi tineri incearca sa isi gaseasca un loc de munca, insa majoritatea nu se multumesc cu salariul minim pe economie. Si acesta este, in definitiv un lucru bun. De ce ar trebui sa ne multumim cu putin, cand avem posibilitatea sa castigam de 10 ori mai multi bani intr-o luna, daca vom continua sa cautam acele joburi care platesc bine.

Un astfel de loc de munca este un job in videochat. Pe langa faptul sa ce plateste foarte bine, exista bonusuri lunare, bonusuri la angajare si un mare plus, pe care putin alte joburi le ofera – confidentialitate si respect. Nu este necesar sa ai experienta in domeniu si cu siguranta nu trebuie sa ai studii aprofundate in vreun domeniu curricular. Tot ce trebuie sa stii este limba engleza si sa ai cunostinte minime de operare a calculatorului. In functie de studioul pe care il alegi, vei putea lucra part time sau cu norma intreaga si vei primi banii pentru orele suplimentare. Vei putea chiar sa lucrezi de acasa, daca studioul are si o astfel de politica, insa, din punctul meu de vedere, cel mai bine esta sa lucrezi la studio, pentru ca acolo ai ajutor tehnic permanent in cazul in care se defecteaza ceva sau ceva nu functioneaza cum trebuie.

In plus, exista studiouri care sunt amenajate foarte frumos, si confortabil, pentru ca tu sa vii cu placere la serviciu. Singurul lucru la care trebuie sa fii atenta este legalitatea. Nu accepta un job in videochat daca nu este legal. Pe langa faptul ca legalitatea ii conditioneaza pe toti managerii de studiouri sa iti plateasca orele suplimentare si bonusurile, vei avea garantia unei asigurari de sanatate si sociale, care pot face diferenta intre un trai linistit si un stres continuu. Alege un job in videochat, croit exact dupa tine si nevoile tale si uita de griji!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu