luni, 23 noiembrie 2015

Un job in videochat nu e intotdeauna ceea ce pare

Multe domnisoare imi spun ca le este frica sa se angajeze intr-un studio de videochat, desi le tenteaz banii foarte tare. Este de intele s de ce le este frica, mediatizarea negativa de care studiourile au avut parte au indepartat multe domnisoare care sa gandeau sa faca videochat.

Intr-adevar, traficul de carne vie este un risc major, insa doar in cazul studiourilor care nu sunt reglementate legislativ. Astfel, bineinteles ca daca te veiangaja intr-un studio ilegal, sunt multe sanse ca si activitatile ce au loc acolo sa fie ilegale, dar atat timp cat te asigur ca exista o baza legala a activitatii studioului, nu ai de ce sa te temi.

Mai mult, exista chiar si studiouri care te lasa sa lucrezi de acasa, drept pentru care te poti simti mai in siguranta. Mai mult, s-ar putea sa nu lucrezi mult ca si model de videochat, mai ales daca dovestesti ca ai capacitati tehncie sau manageriale. Majoritatea modelelor de videochat care au continuat, chiar si dupa primele 2-3 luni, au ajuns la randul lor, traineri, manageri de studio sau manageri de resurse umane. Unele chiar au ajunsi manageri peste partea tehnica sau cea comerciale, astfel ca un job in videochat nu se termina mereu tot in fata camerei web.

Incearca-ti norocul la Network System Communication SRL, pentru ca ei duc o astfel de politica de promovare pe baza meritelor. Suna la 0764 732 932 si programeaza-ti un interviu si cine stie, poate tocmai ti-ai gasit cariera.

Uneori este dificil sa vedem ce ni se potriveste, dintr-o anumita perspectiva. De aceea, te invit sa iti pastrezi mintea deschisa la optiuni si la alternative pentru ca nu stii niciodata de unde vei gasi succesul. Desi pare un job neserios, cu siguranta banii pe care ii vei castiga nu sunt neseriosi deloc, ba chiar sunt mai multi decat ai castiga in multe alte posturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu